Op dit moment is er van dit team nog geen data bekend bij Sportlink, zodra dit bekend is wordt het hier automatisch getoond.

Clubinfo & Contact

Clubinfo

0 +
Leden
0
Jeugdteams
0
Senioren Teams

Een club met ambitie

S.V. Batavia ’90 is een voetbalclub uit Lelystad, ontstaan in 1990 uit een fusie tussen Stator en Zuiderzeevogels.
Het eerste elftal speelt in de derde klasse B zaterdag. De omwenteling van een zondag naar een zaterdagvereniging werd in het seizoen 2015/2016 gemaakt, met succes. In een zenuwslopende finale dwong Batavia het kampioenschap naar de derde klasse af.

Vanaf het seizoen 2018/2019 heeft Batavia een senioren dameselftal. De groei van damesvoetbal is explosief en wij zijn blij dat wij vanaf dit seizoen een senioren elftal hebben welke onze clubkleuren draagt.

Batavia is een club met een rijke traditie waarbij de afspiegeling van de maatschappij goed zichtbaar is. Uit alle lagen van de bevolking wordt onze sport voetbal met plezier uitgeoefend. Of het nu het G team is of het damesteam, er wordt met plezier gevoetbald. Verder hebben wij binnen het jeugdvoetbal op alle leeftijdscategorieën elftallen die allemaal twee keer in de week trainen en op zaterdag hun wedstrijden spelen.

Uniek in Lelystad is tevens dat senioren bij Batavia zowel op de zaterdag alsmede op de zondag actief zijn.

Sinds het seizoen 2017/2018 horen de Commanders met het American Football ook bij Batavia. Deze andere tak van sport is groeiende en zet Lelystad nog meer op de kaart. We salute you!

SV Batavia 90 is een vereniging om rekening mee te houden, om trots op te zijn. Daar wil je toch bij horen!

Forza Batavia! Een club met ambitie!

Contact

Kom met ons in contact!
Weet je niet wie je nodig hebt? Vul dan het formulier onder aan de pagina in!

Tijdelijk voor al je vragen, neem contact op met voorzitter@batavia90.nl

Contact formulier