Kantine 0320-254747
                                                       

Sv.Batavia’90 uit Lelystad en KFC Larserplein 20 ook uit Lelystad gaan samen werken.

KFC Lelystad die door de ambities van Ondernemer Johan Tijink inmiddels tot een top vestiging is uitgegroeid en waar de mensen van verre komen om hier hun favoriete snack te nuttigen. Ondernemer Johan Tijink is het beste voorbeeld waar je met het nastreven van je eigen ambitie tot in staat bent. Sv.Batavia’90  een club die door een nieuwe aanpak flink in de lift zit en waar ze met zijn allen bezig zijn om hun ambities na te streven.

Kortom een ambitieuze voetbalclub en een ambitieuze ondernemer beiden uit Lelystad gaan samen de handen in een slaan om samen hun ambitieuze plannen nog beter te perfectioneren. Door de flinke groei die sv.Batavia’90 op dit moment doormaakt is dit het juiste moment om alle leden een ledenpas te geven. Met deze ledenpas krijgen de leden gratis toegang tot het sportpark als het vlaggenschip sv.Batavia’90 zaterdag-1 thuis speelt. Deze ledenpas is mogelijk gemaakt door ondernemer Johan Tijink en krijgen de leden van sv.Batavia’90 als klap op de vuurpijl ook nog eens 10% korting bij KFC Lelystad op vertoon van deze pas.

                                                          

Deze pas is persoonlijk en zal op zaterdag 10 maart worden uitgedeeld.  Deze dag speelt Sv.Batavia’90 zat 1 thuis tegen Stroe zat 1 om 15.00 uur  en is dit een mooi moment om uw ledenpas op te halen en uw club te komen supporten. Uiteraard zal er ook een ledenpas worden overhandigd aan Johan Tijink als dank voor het vertrouwen wat hij in onze club heeft gestoken.

De juiste tijden waarop uw team deze spelerspas kunt ophalen word via uw trainer gecommuniceerd.

X