Kantine 0320-254747

Doel  van BSC: Bedrijven te binden aan Sv Batavia ’90 Wij zijn van mening dat het mogelijk moet zijn om op het hoogste amateurniveau te presteren zowel bij de senioren alsmede bij de junioren. Het bedrijfsleven moet een bindende factor zijn om de plannen zoals die er liggen te omarmen en daardoor een enorme financiële injectie mee te geven. Een BSC waarbij organisaties zich in herkennen, thuis voelen maar bovendien kunnen netwerken.

Business Club The Corner zorgt voor de financiële middelen die Sv Batavia ‘90 nodig heeft om haar doelstellingen te verwezenlijken. De gelden die vrijkomen worden besteed aan de selectie en/of aan verbetering van de accommodatie. Kortom een klimaat scheppen waarin top voetbal centraal staat zowel voor de senioren alsmede de junioren.

Belangrijk is dat sponsoren ook een verwachtingspatroon hebben, kortom plezier en netwerken gaan samen. De zaterdag is vaak een obstakel om op zaterdag aanwezig te zijn in de BSC ruimte. Vandaar dat wij maandelijks een bijeenkomst gaan organiseren voor onze sponsoren om op deze wijze informeel te kunnen netwerken.

Sv Batavia ‘90 heeft als doel op het hoogste niveau actief te zijn in de diverse voetbalcompetities. Niet alleen het vlaggenschip maar ook onze jeugd zal in de diverse divisies straks gaan voetballen om de doorstroom naar het eerste team te bevorderen. Dit betekent concreet investeren, investeren en nog eens investeren.

Één en ander wordt nog eens onderstreept met de komst van de Voetbalacademie . Hiermee kiest SVv Batavia’90 voor de langere termijn en continuïteit.

Deze visie komt terug in het sponsorbeleid van de vereniging. Sv Batavia ‘90 is serieus in lange termijn relaties en continuïteit.

Door de unieke sfeer die bij Sv Batavia ‘90 is, voelt u zich als sponsor zeker thuis. In de aankomende periode zal er zeer fraai sponsorhome verijzen waar u als sponsor kunt genieten van top voetbal en daarnaast in alle gezelligheid kan netwerken. BSC The Corner wil graag met u omgaan als partners-in-business, om samen aan de toekomst te bouwen van topvoetbal in Lelystad.

Daarnaast worden er gedurende het seizoen festiviteiten georganiseerd die maandelijks terugkeren, zoals de traditionele kerstborrel, golftoernooi, wijnproeverijen, bedrijfsbezoeken en het bezoeken van een BVO- wedstrijd. Ook aan de partners wordt gedacht. Dit alles om de onderlinge persoonlijke en zakelijke contacten op te frissen en te verstevigen.. De praktijk leert dat met name voetbalsport een schitterend medium is om reclamedoelstellingen en prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimaal resultaat.

Om deze reden heeft Sv Batavia ‘90 een BSC die graag als uw gastheer wil optreden en met u wilt praten om uw en onze wensen te realiseren en de club verder te brengen. Wij doen immers graag wat wij zeggen “samen met u investeren in een uitstekende relatie”. Uiteraard denken wij ook aan uw partner, dus hij of zij is tevens welkom.

 

Kortom een leuk en gevarieerd programma. Bent u nieuwschierig geworden naar de mogelijkheden stuur ons een mail of bel ons op. info@mkrecruitment.nl of 06-23770815. Marco Knippenberg komt graag onze plannen en doelstellingen aan u presenteren,

 

 

 

Ruim 2 jaar geleden ben ik lid geworden bij de businessclub van voetbalvereniging Batavia 90 in Lelystad.

Het primaire doel was natuurlijk het genereren van nieuwe business. Maar al vrij snel kwam ik er achter dat het netwerken bij de voetbal vereniging meer was dan alleen maar netwerken.

Vooral de gezelligheid, de leuke gesprekken en het samen kijken naar een team dat zeer gedreven is, maakt het dat ik regelmatig op de club ben.

Mark Gaertner

Directeur, Justdata BV

leden telt BSC The Corner

Wout Buitenhuis

Administratiekantoor Buitenhuis

Ronald Sloep

NAV Programmeur

Erik Kemp

Autorijschool Erik Kemp

Daniel

Eetcafe de premiere

Pascal van Zeist

Jomy BV

Jacob Weggemans

WGF hypotheken

X