Kantine 0320-254747

Fysiotherapie

STAPPENPLAN BIJ BLESSURES VOOR DE SPELERS VAN S.V. BATAVIA

1. BLESSUREPauwendal
Nadat je op of buiten de training/wedstrijd een blessure opgelopen hebt meld je dit allereerst aan je trainer zodat die de training aan kan passen of weet waarom je niet aanwezig bent.

2. SPORTMEDISCH CONSULT EN SPORTMEDISCH SPREEKUUR (DO-AVOND 19-20 UUR)
Als je niet wedstrijdfit of trainingsfit bent neem je zo snel mogelijk contact op met
Fysiocentrum Pauwendaal en vraag naar Timothy Fechter of Jan-Gert Medendorp. Ook kun je je melden op het sportmedische spreekuur elke donderdagavond van 19.00-20.00 uur bij Fysiocentrum Pauwendaal. Hier wordt de diagnose gesteld en de behandelwijze bepaald. Ook wordt bekeken of de blessure is ontstaan door verkeerde of te veel training. Daarna krijg je een advies m.b.t. het vervolgtraject.

Fysiotherapie3. BEHANDELING
Indien nodig kom je een aantal keer bij de fysiotherapeut terug. Passieve rust past hier niet bij. Er kunnen altijd actieve conditie- en krachttrainingvormen in de trainingszaal worden gedaan.

4.SPORTHERVATTING
Hervat de training zodra dit verantwoord is. Doe dit in overleg met fysiotherapeut en trainer. Te snel of op een verkeerde manier hervatten van de training vergroot de kans op herhaling van de blessure.

5. Kostenaspect

Voor een behandeling heeft u geen doktersverklaring nodig. U kunt rechtstreeks een afspraak maken met onze Fysiotherapeuten.. Kinderen zijn geheel gratis en voor volwassen dient u aanvullend verzekerd te zijn. Mocht dat niet het geval zijn dan ontvangt u vanuit Fysiocentrum Pauwendaal zelf de rekening.  6. AFSPRAAK EN

CONTACT
Het spreekuur is voor iedere speler toegankelijk. Voor het maken van een afspraak kun je ook bellen met Fysiocentrum Pauwendaal, gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Pauwenburg 160C. Telefoon 0320-219691

X