Kantine 0320-254747

Dit jaar zullen wij gaan samenwerking met FC Schalke 04. Een samenwerking waar onze vereniging veel aan heeft en waar wij trots op zijn! Deze samenwerking heeft tot gevolg dat er bij onze club een 1 & 2-daags voetbalkamp wordt georganiseerd voor jeugdleden van 6 t/m 15 jaar. Hierbij zijn ook jeugdleden van omliggende verenigingen welkom.

Naast het feit dat dit een goede kans is voor onze vereniging om mooie activiteiten aan de kinderen aan te bieden en samen te werken met FC Schalke 04, heeft de komst van FC Schalke 04 ook een positieve invloed op onze clubkas. Om jullie een idee te geven van de verschillende kampen en de opbrengsten voor de club heb ik in de bijlagen wat informatie toegevoegd. Ook kun je extra informatie vinden op www.schalkeauftournee.nl

We hebben al eerder via Facebook bericht dat FC Schalke 04 in de voorjaarsvakantie naar S.V. Batavia ’90 komt. Als club kijken wij erg uit naar hun komst en wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons. Hopelijk kunnen wij er samen een groot succes van maken met veel deelnemers vanuit onze eigen vereniging!

Het bestuur

X