Kantine 0320-254747
S.V. Batavia ’90 is een voetbalclub uit Lelystad, ontstaan in 1990 uit een fusie tussen Stator en Zuiderzeevogels.

Logo batavia

Het eerste elftal speelt in de derde klasse B zaterdag. Een club met een rijke traditie waarbij de afspiegeling van de maatschappij goed zichtbaar is. Uit alle lagen van de bevolking wordt onze sport voetbal met plezier uitgeoefend. Of het nu het G team is of het damesteam, er wordt met plezier gevoetbald. Verder hebben wij binnen het jeugdvoetbal op alle leeftijdscategorieën elftallen die allemaal 2 x in de week trainen en op zaterdag hun wedstrijden spelen. Tevens en dat is uniek in Lelystad dat senioren bij SV Batavia ‘90 zowel op de zaterdag alsmede op de zondag actief zijn.

Ons vlaggenschip speelt op de zaterdag en heeft zich als doel gesteld om zo snel mogelijk op het hoogste amateurniveau te acteren. We hebben een lange weg te gaan maar met jullie enthousiasme zullen wij ooit de eerste vereniging binnen Lelystad zijn die hoofdklasse / topklasse  gaat voetballen. Dat is onze uitdaging. Onze missie slaat aan, de enorme toeloop van nieuwe leden, maar ook het aantal toeschouwers wordt met de week meer. Dit fenomeen onderstreept onze ambitie en die slaat aan binnen Lelystad.

Ook het bedrijfsleven ondersteunt onze missie en visie. Inmiddels is er een Business Club ontstaan die tevens nieuwe sponsoren genereert voor de vereniging. SV Batavia 90 is een vereniging om rekening mee te houden. SV Batavia 90 is een vereniging om trots op te zijn. Daar wil je toch bij horen!!!

 

Uw Voorzitter

 

Marco Knippenberg

X